ashpazi
 
درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید كارمن به اشتراك گزاري انواع مطالب علمي و آموزنده و جالب براي همه است
آخرین مطالب
پيوندها
نويسندگان
مطالب علمي و آموزنده و جالب
به اشتراك گزاري انواع مطالب علمي و آموزنده و جالب براي همه




املت مرغ اسپانیایی

مواد اولیه :

• قارچ 150 گرم
•نخود‌فرنگی 100 گرم
•ژامبون 200 گرم
•گوجه‌فرنگی 100 گرم
•سینه مرغ 150 گرم
• پیاز یک عدد
•روغن مایع 100 گرم
•تخم‌مرغ پنج عدد
• نمک وفلفل به میزان لازم

طرز تهیه: 

پیاز را خرد کرده و مرغ را به اندازه حبه قند قطعه‌قطعه می‌کنیم و به آن افزوده و تفت می‌دهیم. ژامبون‌ها را به همان اندازه خرد کرده و همراه قارچ و گوجه‌فرنگی با بقیه مواد تفت می‌دهیم پس از آن نخودفرنگی، ادویه و نمک را افزوده وقتی همه مواد مقداری نرم شدند، آن‌گاه تخم‌مرغ را با چنگال زده و روی مواد می‌ریزیم و آنها را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم، پس از آن‌که مواد کاملا با هم ترکیب شدند غذا آماده سرو است.

 

طرز تهیه ماکارونی شیر

 

مواد لازم :
ماکارونی لوله ای : 500 گرم
کره : یک چهارم پیمانه
کره ذوب شده : یک قاشق غذاخوری
آرد : یک چهارم پیمانه
آویشن خشک شده : یک چهارم قاشق چای خوری 
فلفل قرمز : یک چهارم قاشق چای خوری
فلفل سفید : یک چهارم قاشق چای خوری
شیر : 3 پیمانه
جوزهندی آسیاب شده : نوک قاشق چای خوری
نمک : 1 قاشق چای خوری
پنیر چدار خرد شده : 3 پیمانه
خردل : 1 قاشق چای خوری
آرد سوخاری : نصف پیمانه

روش تهیه :
دمای فر را روی 400 درجه فارنهایت تنظیم نمایید، تا گرم شود.
قابلمه‌ای را تا نیمه از آب پر کنید و کمی نمک در آن حل کنید. قابلمه را روی حرارت بگذارید تا آب شروع به جوشیدن کند.
ماکارونی را داخل آن بریزید تا حدود 8 دقیقه در آب جوش، بپزد. در این مدت درب ظرف را نبندید و هرچند وقت یک‌بار ماکارونی را به هم بزنید. دقت کنید که ماکارونی‌ها نباید خیلی نرم شوند. وقتی به اندازه کافی، پخته و نرم شدند، آن‌ها را آبکش نمایید.
* یک چهارم پیمانه کره را روی حرارت متوسط قرار دهید تا شروع به جوشیدن کند. آرد را به آن اضافه نمایید. حدود 3 الی 4 دقیقه کره و آرد را روی حرارت، به هم بزنید تا رنگ آن‌ها به زرد کمرنگ تغییر کند. 
سپس آویشن، فلفل قرمز و فلفل سفید را اضافه نمایید و آن‌ها را خوب به هم بزنید.
بعد از چند دقیقه یک پیمانه شیر به آن‌ها بیفزایید. وقتی مواد کاملاً با هم مخلوط شدند، باقیمانده شیر را اضافه نمایید و آن‌ها را دوباره به هم بزنید. ترکیب شیر می‌بایست روی حرارت بسیار ملایم بجوشد.
جوزهندی و نمک را اضافه کنید. مواد را روی حرارت ملایم به هم بزنید تا سس غلیظی مهیا شود. بعد از 8 دقیقه، گاز را خاموش کنید.
حدود دو پیمانه و یک چهارم پیمانه از پنیر چدار را در ترکیب شیر بریزید و آن‌ها را به هم بزنید تا پنیر ذوب شود. خردل را اضافه کنید. سس پنیر آماده است! 
ماکارونی را به ظرف پیرکسی منتقل نمایید و سس پنیر را به آن بیفزایید. همه مواد را کاملاً با هم مخلوط کنید.
در ظرف جداگانه‌ای، آرد سوخاری و یک قاشق غذاخوری کره ذوب شده را مخلوط کنید. مخلوط آن‌ها را روی سطح ماکارونی و پنیر بریزید. سپس سه چهارم پیمانه پنیر چدار باقیمانده را روی سطح آن‌ها بپاشید.
ظرف حاوی ماکارونی را داخل فر که از پیش گرم نموده‌اید، قرار دهید. بعد از حدود 20 دقیقه، در صورتی که سطح پنیر و آرد سوخاری طلایی رنگ شد، ظرف را از فر خارج نمایید.
ماکارونی شیر نوش جانتان! لحظه‌های نابتان همراه با سلامتی و نشاط!

 

گراتن ماکارونی

 

مواد مورد نیاز :
ماکارانی فرمی : 300 گرم
گوشت چرخ کرده : 150 گرم
سس بشامل : 1 دستور
پنیر پارمزان : 200 گرم

طرز تهیه :
ابتدا گوشت چرخ کرده را همراه پیاز و ادویه گوشت و پودر سیر و کمی فلفل و رب گوجه فرنگی آماده کنید.
سس بشامل یا سس سفید را نیز طبق دستور ذکر شده در لازانیا تهیه کنید.
یک ظرف مربع یا مستطیل پیرکس را در نظر بگیرید کمی از سس بشامل را کف ظرف بریزید و صاف کنید سپس نیمی از ماکارانی فرمی آبکش شده را روی سس بریزید اکنون کمی از مواد گوشتی و سس بشامل را به همه جای ماکارانی ها برسانید .
در صورت تمایل می توانید سطح آن را با پنیر پارمزان بپوشانید ولی برای کم کالری شدن می توان کمی به اطراف ظرف فقط بریزید.(چرا اطراف ظرف؟به برش بهتر گراتن کمک می کند.)
مجددا ماکارانی فرمی و دوباره مواد گوشتی و سس سفید را بریزید.
بهتر است روی گراتن ماکارانی باشد و یک لایه پنیر پارمزان بپاشید.
روی ظرف را با فویل آلومینیومی بپوشانید و در فر 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت به مدت 20 دقیقه زمان پخت دهید.
سپس فویل را بردارید و اجازه دهید 15 دقیقه در فر سطح گراتن طلایی شود.


نکته ها :
1 - این مقدار برای 4-5 نفر کافی است.

2 - گراتن را نیز مانند لازانیا اجازه دهید 10-15 دقیقه خنک شود سپس برش بزنید و سرو کنید.

ترشی لبو،ترشی برای روزهای سرد سال

این ترشی خوشمزه و اشتها آور را برای روزهای سرد سال تهیه کنید و همراه با غذا میل کنید.

مواد لازم :
لبوی متوسط : 3 عدد
لیموترش بزرگ : یک عدد
سیر کاملا ریز شده : 5 حبه
نمک : یک قاشق غذاخوری
سرکه : نصف پیمانه
آب : به مقدار لازم

طرز تهیه :
1 - لبوها را ابتدا با پوست درون یک زودپز ریخته و به مدت نیم ساعت آنها را بپزید تا نرم شوند.

2 - پوست لبوها را خیلی نازک بکنید و هر مدل که می خواهید آن ها را خرد کنید، فقط سعی کنید خیلی ریز نشوند.

3 - آنها را درون یک ظرف شیشه های دهان گشاد یا سفالی بریزید.

4 - سیر، نمک، سرکه و آب لیمو را درون آب بنفش داخل زودپز بریزید سپس آنها را در ظرفی که لبوها را در آن ریخته اید، بریزید. مواظب باشید سطح آب بیش از سطح لبوها باشد. اگر مقدار آب لبوها، کافی نیست، مقداری آب داغ به آنها اضافه کنید و در گوشه ای بگذارید.

شما می توانید این ترشی خوشمزه را روز بعد میل کنید.

 

پیتزای میوه جات

مواد مورد نیاز :
کیک اسفنجی 2 تخم مرغی
میوه های فصل 
کرم پاتیسیر
خامه فرم گرفته 150 گرم
ژله آگار 

مراحل تهیه کیک اسفنجی 2 تخم مرغی :
مواد مورد نیاز کیک اسفنجی :
آرد سفید : 60 گرم
شکر : 25 گرم
بکینگ پودر : ½ قاشق چایخوری 
نمک میوه : ¼ قاشق چایخوری
وانیل : 1 پیمانه
آب جوش : 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ : 2 عدد

طرز تهیه کیک اسفنجی : 
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید.
زرده ها را به همراه شکر و وانیل با همزن بزنید تا شکر حل شود سپس آب جوش را بیفزائید ،همزن را خاموش کنید.
سفیده های تخم مرغ را با همزن تمیز ( که به زرده ها آغشته نباشد ) بزنید تا پف کند و کاملا سفید رنگ شود.
اکنون در چند مرحله کمی از آرد و بکینگ پودر و نمک میوه و سفیده های کف شده را به مخلوط اضافه کنید.
کف یک قالب گرد 25 سانتی متری را کاغذ بیندازید و مواد کیک را در قالب ریخته و در فر 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید.
پس از این مدت برای پخت کیک،زمان کوتاهی نیز برای خنک شدن کیک در نظر بگیرید،که در این فاصله میتوانید کرم پاتیسیر را تهیه کنید.

مراحل تهیه کرم پاتیسیر :
مواد مورد نیاز کرم پاتیسیر : 
شیر : 1 پیمانه
پودر نشاسته : 1 قاشق سوپخوری
کره : 50 گرم
شکر : 50 گر
وانیل : 1 پینچ
زرده تخم مرغ 1 عدد

طرز تهیه کرم پاتیسیر :
در یک شیر جوش پودر نشاسته و نیمی از شکر و شیر سرد را بریزید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا حالت کرم پیدا کند و غلیظ شود.
سپس زرده تخم مرغ و وانیل و بقیه شکر را با همزن بزنید تا کمی سبک شود و به کرم تغلیظ شده اضافه کنید.
پس از چند دقیقه که خامی زرده گرفته شد،از روی حرارت بردارید و تا داغ است کره رابیفزائید.

کرم خنک شده را روی نان پیتزا ( کیک اسفنجی 2 تخم مرغی ) پهن کنید و با کاردک سطح آن را صاف کنید.
اطراف کرم را با شکوفه خامه فرم گرفته بپوشانید و میوه های دلخواه را روی سطح پیتزا بچینید و در آخر آگار را روی میوه ها بریزید تا میوه ها جلا و تازگی خود را حفظ کنند.

فرمول تهیه ژله آگار :
شکر : 150 گرم
آب : 1 لیوان 
آگار : 1 قاشق چایخوری.
همه مواد را روی حرارت بگذارید،وقتی جوشید 3 دقیقه نیز بجوشد ،وقتی خنک شد روی میوه ها بریزید.

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







یک شنبه 28 آبان 1391برچسب:, :: 6:18 قبل از ظهر ::  نويسنده : ali