آخرین مطالب آرشيو وبلاگ
پيوندها
تبادل
لینک هوشمند
نويسندگان مطالب علمي و آموزنده و جالب به اشتراك گزاري انواع مطالب علمي و آموزنده و جالب براي همه برگ انگور یا همان برگ مو دارای خواصی است که می توان از آن در این روزهای سال بهره برد. از این سبزی، هم می توان به صورت خام و هم به صورت پخته در غذاها استفاده کرد.برگ انگور بخشی از غذاهای یونانی، ویتنامی، ترکی، رومانیایی و ایرانی را تشکیل می دهد. با توجه به توصیه های بهداشتی، مقدار مصرف توصیه شده از سبزیجات سبز تیره 2 فنجان برای مردان و 1.5 فنجان برای زنان در طول هفته است. با وجود این که کالری برگ مو بسیار پایین می باشد (چیزی در حدود تنها 13 کالری در یک فنجان)؛ اما یک منبع غنی از مواد مغذی ضروری است. فیبربرای افزایش فیبر دریافتی تان برگ مو بخورید. برگ انگور یک منبع غنی از فیبر است؛ به طوری که در هر فنجان آن 1.5 گرم فیبر یافت می شود. این بدان معناست که با وجود کالری بسیار کمی که برگ انگور دارد شما را سیر خواهد کرد. فیبر موجود در برگ انگور به حجم غذاهای شما می افزاید و به لحاظ فیزیکی باعث پر کردن معده می شود، از طرفی چون به آرامی هضم می شود باعث آزاد شدن تدریجی قند در جریان خون می شود که همین موضوع باعث می شود تا دیرتر احساس گرسنگی کنید. با توجه به توصیه های گروه بهداشت عمومی دانشگاه هاروارد یک وعده ی 1 فنجانی از برگ مو حدود 7 درصد از فیبر مورد نیاز در یک رژیم غذایی 1500 کالری و یا 5 درصد یک رژیم غذایی 2000 کالری را تامین می کند. ویتامین A و kبرگ انگور، دریافت ویتامینی شما به ویژه ویتامین های محلول در چربی A و K را افزایش می دهد. فیبر موجود در برگ انگور به حجم غذاهای شما می افزاید و به لحاظ فیزیکی باعث پر کردن معده می شود، از طرفی چون به آرامی هضم می شود باعث آزاد شدن تدریجی قند در جریان خون می شود که همین موضوع باعث می شود تا دیرتر احساس گرسنگی کنید
ویتامین K نیز به لخته شدن و در واقع انعقاد خون کمک می کند. سطح مناسبی از این ویتامین اجازه می دهد که پس از یک آسیب، خونتان لخته شود و بدین ترتیب از خونریزی از زخم جلوگیری کرده و باعث محدود شدن از دست دادن خون می شود. کلسیم و آهنبرگ مو همچنین دو ماده ی معدنی ضروری کلسیم و آهن را نیز برای شما فراهم می کند.
آشپزی با برگ انگورما ایرانی ها از برگ مو در تهیه ی دلمه استفاده می کنیم. سعی کنید برگ های انگور خود را با مواد تشکیل دهنده سالم پر کنید تا مغذی تر شوند. مرغ و سبزیجات خرد شده گزینه های بسیار خوبی هستند. اگر می خواهید از مواد گیاهی استفاده کنید، توفو انتخاب فوق العاده ای است. می توانید از خواص قارچ نیز بهرمند شوید و با کمک آن یک بافت گوشتی مناسب ایجاد نمایید. نظرات شما عزیزان: دو شنبه 30 فروردين 1395برچسب:, :: 9:17 بعد از ظهر :: نويسنده : ali
|