درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید كارمن به اشتراك گزاري انواع مطالب علمي و آموزنده و جالب براي همه است
آخرین مطالب
پيوندها
نويسندگان
مطالب علمي و آموزنده و جالب
به اشتراك گزاري انواع مطالب علمي و آموزنده و جالب براي همه




جلوگیری از سفید شدن مو با ۱۰ ماده‌ای که شما را جوان‌‌تر نگه می‌دارد

جلوگیری از سفید شدن مو با ۱۰ ماده‌ای که شما را جوان‌‌تر نگه می‌دارد
 

گاهی اوقات برای جوانان ۲۰ تا ۳۰ ساله مشکل سفید شدن زودرس موها پیش می‌آید و باعث می‌شود سن آنها بسیار بیشتر از مقداری که هست به نظر برسد. این اتفاق ممکن است به خاطر عوامل ژنتیکی، سوءتغذیه، نوسان هورمونی، سیگار کشیدن، آلودگی، استرس، استفاده از مواد نامناسب برای مو یا بیماری‌های خاصی مانند سرماخوردگی حاد، سینوزیت و مشکلات تیروئید رخ دهد.

سفید شدن مو در اصل به دلیل کم شدن ملانین رخ می‌دهد. ملانین رنگدانه‌ای  است که باعث به وجود آمدن رنگ طبیعی موی شما می‌شود. تولید ملانین با افزایش سن کاهش می‌یابد و بدن در نهایت تولید ملانین را به طور کامل متوقف می‌کند.

به جای اینکه موهای سفیدتان را با رنگ‌های شیمیایی که هر روز تبلیغات‌شان را می‌بینید بپوشانید، پیشنهاد ما این است که چند راهکار خانگی را امتحان کنید و علاوه بر اینها یک رژیم غذایی سالم و مقوی را هم دنبال کنید. کمبود بعضی ویتامین‌ها و مواد معدنی مانند ویتامین B، آهن، مس و ید می‌تواند در ایجاد این مشکل مؤثر باشد.

در اینجا به ۱۰ مورد از بهترین درمان‌های خانگی برای جلوگیری از سفید شدن مو اشاره می‌کنیم.

 


 

۱. انگورفرنگی هندی

تاثیر انگورفرنگی هندی بر جلوگیری سفید شدن مو

انگورفرنگی هندی یا آمله برای بسیاری از مشکلات مو از جمله سفید شدن زودرس موها، ضعیف شدن و ریزش مو مفید است. این ماده که غنی از ویتامین C و آنتی‌اکسیدان‌هاست خاصیت ضدپیری دارد. علاوه بر مصرف خوراکی، می‌توانید روغن آمله یا پالپ آن را به مو‌هایتان بمالید.

  1. مقداری روغن نارگیل را در یک ماهیتابه بریزید. کمی آمله‌ی خشک و اگر در دسترس ندارید پودر آمله را در روغن بجوشانید تا بسوزد و زغال‌مانند شود‌. اجازه دهید روغن سرد شود سپس آن را روی موها و پوست سرتان بمالید. بگذارید مواد یک شب یا حداقل یک ساعت روی موهایتان بماند ‌و سپس آن را بشویید. این کار را حداقل یک یا دو بار در هفته تکرار کنید.
  2. به جای مورد قبل می‌توانید یک قاشق غذاخوری پالپ انگورفرنگی هندی را با یک قاشق غذاخوری آبلیمو مخلوط کنید. قبل از خواب پوست سرتان را با این مخلوط ماساژ دهید و صبح آن را بشویید.
  3. همچنین می‌‌توانید از میزان هم‌اندازه‌ای از آب آمله و روغن بادام استفاده کنید. می‌توانید کمی آب آهک هم به این مخلوط اضافه کنید تا علاوه بر کم کردن موهای سفید، شرایط رشد سالم موها را فراهم کند.

 

۲. برگ کاری

برگ‌ کاری به افزایش رنگدانه در موهای شما کمک می‌کند و وقتی با روغن نارگیل مخلوط شود، ماسک موی فوق‌العاده‌ای می‌شود.

  1. مقداری برگ تازه‌ی کاری را در یک قاشق غذاخوری روغن نارگیل بجوشانید تا سیاه شود، سپس روغن آن را بفشارید.
  2. آن را روی موهایتان ماساژ دهید، بگذارید ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بماند و بعد آن را بشویید.
  3. این کار را حداقل یک یا دو بار در هفته تکرار کنید.

۳. حنا

تاثیر حنا بر جلوگیری از سفید شدن مو

حنا یک رنگ طبیعی فوق‌العاده برای مو است. این ماده علاوه بر تیره‌تر کردن موهای شما، آنها را قوی می‌کند و حالت می‌دهد.

  1. مقداری برگ حنا را لِه کنید تا به صورت یک خمیر در آید. سه قاشق چای‌خوری پودر انگورفرنگی هندی، یک قاشق چای‌خوری پودر قهوه و کمی ماست ساده به آن اضافه کنید. مواد را یک‌دست روی موهایتان پخش کنید. آن را بشویید و به صورت معمول موهایتان را شامپو بزنید. هر دو تا چهار هفته یک بار این کار را تکرار کنید.
  2. روش دیگر این است که برگ‌های حنا را در روغن نارگیل یا روغن خردل بجوشانید تا سیاه شوند و سپس آن را به موهایتان بمالید.
  3. ماسک موی حنا را می‌توانید همچنین از طریق مخلوط کردن قهوه‌ی سیاه داغ با پودر حنا تا هنگامی که به غلظتی مانند ماست برسد به دست آورید. بگذارید چند ساعت در ظرف بماند. بعد آن را به موهایتان بمالید و بگذارید یک تا سه ساعت بماند. بعد موهایتان را با شامپو بشویید.

 

۴. روغن نارگیل و آبلیمو

روغن نارگیل تأثیر شگفت‌انگیزی بر موهای شما دارد. این روغن موهایتان را مرطوب می‌کند، رشد موهای جدید را تحریک می‌کند، با بیماری‌ها مبارزه می‌کند و بر درخشندگی موهایتان می‌افزاید. روغن نارگیل در درازمدت حتی می‌تواند سفیدی مو را درمان کند چون سرشار از آنتی‌اکسیدان است.

  1. سه قاشق چای‌خوری آبلیمو را با مقدار کافی روغن نارگیل (با توجه به بلندی موهایتان) مخلوط کنید.
  2. محلول را به موهایتان بمالید و روی پوست سرتان ماساژ دهید. بگذارید حداقل یک ساعت بماند و بعد با شامپو بشویید.
  3. این کار را هر هفته تکرار کنید.

۵. رُزماری و مریم‌گلی

هر دوی این گیاهان به طور طبیعی موهای شما را تیره‌تر می‌کنند و موهای سفیدتان را می‌پوشانند‌.

  1. نصف فنجان از هر یک از این دو گیاه را در دو فنجان آب بجوشانید و بگذارید یک ساعت بماند. سپس محلول را صاف کنید.
  2. از محلول به عنوان یک پاک‌کننده بعد از شامپو زدن موهایتان استفاده کنید. بگذارید ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بماند و بعد آن را بشویید.
  3. هر هفته این عمل را تکرار کنید.

۶. شیره‌ی چغندر بدون شکر

تاثیر شیره ی چغندر بر جلوگیری از سفید شدن مو

ملاس، شیره‌ی چغندری است که بیشتر شکر آن گرفته شده باشد. این ماده یک روش خانگی مؤثر برای درمان و پیشگیری از سفید شدن موهاست. این ماده سرشار از مس است که تولید رنگدانه‌های مو را تحریک می‌کند. ملاس شامل حدود ۱۴ درصد از نیاز روزانه‌ی بدن به مس است و همچنین حاوی مواد معدنی دیگر از جمله آهن، سلنیم و منیزیم است. هر روز یک قاشق غذاخوری از آن را  حداقل به مدت چند ماه مصرف کنید تا تأثیرات شگفت‌انگیز آن را ببینید.


 

۷. آب پیاز

آب پیاز را روش بسیار خوبی برای درمان نازک شدن و سفید شدن زودرس موها می‌دانند. اخیرا محققان دریافته‌اند که سفید شدن موها به علت جمع شدن هیدروژن پراکسید در ریشه‌ی فولیکول موها و کمبود ترکیب طبیعی آنتی‌اکسیدانی به نام کاتالاز رخ می‌دهد. آب پیاز تولید این ترکیب را افزایش  می‌دهد.

  1. آب پیاز را بر روی پوست سرتان ماساژ دهید و بگذارید سی دقیقه تا یک ساعت بماند.
  2. این کار را هر روز به مدت چند هفته تکرار کنید.

۸. چای سیاه

چای سیاه علاوه بر تیره کردن موهای شما، آنها را نرم و درخشان می‌کند.

  1. دو قاشق چای‌خوری چای سیاه را در یک فنجان آب بجوشانید، یک قاشق چای‌خوری نمک به آن اضافه کنید و بگذارید خنک شود.
  2. موهایتان را چند بار با آن شست‌وشو دهید و بار آخر بگذارید ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی موهایتان بماند.
  3. موهایتان را با آب سرد و بدون شامپو بشویید.
  4. این کار را یک یا دو بار در هفته تکرار کنید.

یک راه ساده‌ی دیگر برای تیره‌تر کردن موهایتان این است که مقداری پودر قهوه را با مرطوب‌کننده‌ی موهایتان مخلوط کنید.

۹. برگ گیاه تاج خروس

گیاه تاج خروس از ریزش مو جلوگیری می‌کند و با حفظ رنگ طبیعی مو، برای جلوگیری از سفید شدن موها مناسب است.

  1. موهایتان را با شامپو بشویید.
  2. آب گرفته شده از برگ‌های تازه‌ی تاج خروس را به موها و پوست‌ سرتان بمالید.
  3. سرتان را بشویید.

 

۱۰. دانه‌ی کنجد سیاه

تاثیر کنجد سیاه بر جلوگیری از سفید شدن مو

در پزشکی باستانی چین دانه‌ی کنجد سیاه را راه بسیار مؤثری در درمان سفید شدن زودرس موها دانسته‌اند. گفته‌ می‌شود که این ماده‌ی غذایی، فعالیت ملانوسیت‌ها برای تولید ملانین را افزایش می‌دهد.

کنجد سیاه همچنین غنی از پروتئین، آهن، کلسیم، فسفر، منیزیم و مس است. کافیست به مدت حداقل سه ماه روزی یک قاشق چای‌خوری دانه‌ی کنجد سیاه بخورید. استفاده‌ی مداوم از روغن کنجد هم می‌تواند مؤثر باشد.

منتظر نتیجه‌ی فوری نباشید. اگر می‌خواهید نتیجه‌ی خوبی بگیرید باید درمان‌های خانگی را به صورت پیوسته به مدت چند هفته یا حتی چند ماه ادامه دهید. هر چه صبورتر باشید بهتر است.



یک شنبه 22 اسفند 1395برچسب:, :: 4:31 بعد از ظهر ::  نويسنده : ali

نحوه فیلترینگ در ایران چگونه است؟

نحوه فیلترینگ در ایران چگونه است؟
ا

نحوه فیلترینگ در ایران یکی از موضوعاتی است که در فضای ژورنالیستی کشور همواره مورد توجه رسانه‌­ها بوده است. این بحث همواره موافقان و مخالفان جدی و سر­سختی داشته­ است که در مجال‌­های مختلفی به بحث و جدل پیرامون این موضوع پرداخته‌­اند. اما مسئله‌­ای که در مورد داستان فیلترینگ سایت­‌ها سوای ماهیت و فلسفه­‌ی آن، کمتر مورد توجه و بررسی قرار گرفته است ، چگونگی رخ دادن این اتفاق به لحاظ سازوکار اجرایی و حقوقی­ است. این­که بدانیم فرایندی که منجر به فیلترینگ یک سایت می‌­شود، چگونه فرایندی ا­ست و چه مراحلی را طی می‌‌کند؟ چه شخص یا اشخاصی مسئول بررسی و صدور دستور راجع به فیلتر کردن سایت‌­ها هستند؟ چه کسانی می‌­توانند درخواست فیلتر شدن یک سایت را بدهند؟ در صورتی که با محتوایی در سایتی برخورد کردیم که به هر دلیلی اعم از کلاهبرداری، سوءِاستفاده از نام و نشان کسب‌وکار شما و… با قوانینِ شرع یا اخلاق در تضاد بود، چه اقدامی می­‌توانیم انجام بدهیم؟

کدام نهاد مسئول فیلترینگ است؟

طبق ماده­‌ی ۲۱ قانون رسیدگی به جرایم الکترونیکی و رایانه­‌ای:

ارائه‌دهندگان خدماتِ دسترسی موظفند طبق ضوابط فنی و فهرستِ مقرر از سوی کمیته‌ی تعیینِ مصادیقِ موضوع ماده‌ی ذیل، محتوای مجرمانه اعم از محتوای ناشی از جرایم رایانه‌ای و محتوایی که برای ارتکاب جرایم رایانه‌ای به‌کار می‌رود را پالایش کنند. در صورتی که عمدا از پالایش محتوای مجرمانه خودداری کنند، منحل خواهند شد و چنانچه از روی بی‌احتیاطی و بی‌مبالاتی زمینه‌ی دسترسی به محتوای غیرقانونی را فراهم آورند، در مرتبه‌ی نخست به جزای نقدی از بیست تا یکصد میلیون ریال و در مرتبه‌ی دوم به جزای نقدی از یکصد میلیون تا یک میلیارد ریال و در مرتبه‌ی سوم به یک تا سه سال تعطیلی موقت محکوم خواهند شد.

همان­‌طور که مشاهده می‌شود تعیینِ مصادیقِ محتوای مجرمانه، مطابق قانونِ تخصصیِ این بحث، یعنی قانون رسیدگی به جرایم الکترونیکی و رایانه‌­ای، برعهده‌ی کارگروهِ موسوم به «کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه» است.

اعضای کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه چه کسانی هستند؟

این کارگروه بر اساس ماده‌ی ۲۲ قانون جرایم رایانه‌ای تشکیل و مسئولیت نظارت بر فضای مجازی و پالایش تارنماهای حاوی محتوای مجرمانه و رسیدگی به شکایات مردمی را به عهده دارد.

اعضای این کارگروه عبارتند از:

  1. دادستان کل کشور (رئیس کارگروه)؛
  2. وزیر یا نماینده‌ی وزیر اطلاعات؛
  3. وزیر یا نماینده‌ی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی؛
  4. وزیر یا نماینده‌ی وزیر دادگستری؛
  5. وزیر یا نماینده‌ی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات؛
  6. وزیر یا نماینده‌ی وزیر علوم تحقیقات و فناوری؛
  7. وزیر یا نماینده‌ی وزیر آموزش و پرورش؛
  8. فرمانده‌ی نیروی انتظامی؛
  9. یک نفر خبره در فناوری اطلاعات و ارتباطات به انتخاب کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی؛
  10. یک نفر از نمایندگان عضو کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس به انتخاب این کمیسیون به تائید مجلس شورای اسلامی؛
  11. رئیس سازمان تبلیغات اسلامی؛
  12. رئیس سازمان صدا و سیما؛

نحوه فیلترینگ

اقدام به فیلترینگ از سوی کارگروه به سه روش صورت می‌پذیرد: گزارشات مردمی، واحدهای رصد فضای مجازی و ربات‌های هوشمند.

فرایند فیلترینگ در ایران

نحوه فیلترینگ در ایران

اگر اقدام به فیلترینگ در پی ثبت گزارشات باشد، در صورت ثبت بودن سایت مورد نظر در «سامانه ستاد ساماندهی پایگاه‌های اینترنتی وزارت ارشاد»، ابتدا به صورت کتبی به مدیر سایت اخطار داده و در صورت عدم ترتیب اثر در مهلتی کوتاه، اقدام به فیلتر کردن سایت می‌شود. اما در صورتی که سایتی دارای محتوایی اساسا مجرمانه باشد یا دستور مقامات قضایی برای فیلترینگ صادر شده باشد، سایت بدون اخطار و مستقیما، فیلتر خواهد شد .

صلاحیت کارگروه

یکی از سوالاتی که ممکن است در این میان پیش بیاید آن است که اگر محتوای مجرمانه­‌ای محل دعوا بین دو شخصِ خصوصی باشد آیا کارگروه صلاحیت رسیدگی دارد یا خیر؟

طبق اصل ۳۵ قانون اساسی، حكم به مجازات و اجرای آن بايد تنها از طريق دادگاه صالح و به موجب قانون باشد. از طرفی براساس تبصره‌ی ۲ ماده‌ی ۲۲ قانون جرایم رایانه‌ای، پالایش محتوای مجرمانه‌ی موضوعِ شکایت خصوصی، صرفا با دستور مقام قضایی رسیدگی‌کننده به پرونده انجام خواهد شد و كارگروه تعيين مصاديق محتوای مجرمانه مجاز به رسيدگی به دعاوی خصوصی افراد نیست. بنابراین افراد در اين‌گونه موارد می‌توانند از طريق دادگاه‌ها و دادسراهای سراسر كشور یا به‌طور خاص از طریق دادسرای ویژه‌ی جرایم رایانه‌ای اقدام نمايند.

مصادیق محتوای مجرمانه

مصادیق محتوای مجرمانه فهرست بسیار بلندبالا و گسترده­‌ای را شامل می‌­شود که هر کدام در قوانین مختلف به صورت پراکنده ذکر شده است اما ذکر آن در این یادداشت ضروری به نظر نمی­‌رسد. بنابراین به ذکر سرفصل‌­های این مصادیق بسنده می‌کنیم و جزئیات را به جست‌وجوی مخاطبان محول می‌­کنیم:

  1. محتوا علیه عفت و اخلاق عمومی: جرایمی نظیر اشاعه‌ی فحشا و منکر، استفاده‌ی ابزاری از زنان، راه‌اندازی سایت­‌های همسریابی بدون مجوز، تسهیل، تحريك، تشويق، ترغيب، تهديد يا تطميع افراد به دستيابی به محتويات مستهجن و مبتذل و مواردی نظیر این­ها.
  2. محتوا علیه مقدسات اسلامی مانند اهانت به دین مبین اسلام و مقدسات آن، اهانت به هر یک از انبیا یا معصومین (علیهم السلام) و غیره.
  3. محتوا علیه امنیت و آسایش عمومی مانند تشكيل جمعيت، دسته، گروه در فضای مجازی (سایبر) با هدف برهم زدن امنيت كشور، تهدید به بمب گذاری، تحریک یا اغوای مردم به جنگ یا کشتار یکدیگر، انتشار اسرار محرمانه نیروهای مسلح و نظایر اینها.
  4. محتوا علیه مقامات و نهادهای دولتی و عمومی مانند اهانت و هجو نسبت به نهادها و شخصیت­‌های حکومتی، افترا و نشر اکاذیب نسبت به مقامات و نهادها و غیره.
  5. محتوایی که برای ارتکاب جرایم رایانه‌ای به کار می‌رود همچون انتشار يا توزيع و در دسترس قرار دادن يا معامله‌ی داده‌ها يا نرم‌­افزارهایی كه صرفا برای ارتكاب جرايم رايانه‌ای به كار می‌رود و جعل پایگاه‌های اینترنتی بانک‌ها، سازمان‌ها و نهادهای دولتی و عمومی.
  6. محتوایی که تحریک، ترغیب، یا دعوت به ارتکاب جرم می‌کند مانند تبليغ و ترويج مصرف مواد مخدر، مواد روان‌گردان و سيگار.
  7. محتوای مجرمانه مربوط به امور سمعی و بصری و مالکیت معنوی نظیر عرضه‌ی تجاری آثار سمعی و بصری بدون مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و تشویق و ترغیب به نقض حقوق مالکیت معنوی.
  8. محتوای مجرمانه مرتبط با انتخابات ریاست جمهوری، مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری مانند درج محتوای تبلیغاتی نامزدهای انتخاباتی خارج از مدت زمان مقرر شده برای فعالیت انتخاباتی و مواردی مانند آن.


پنج شنبه 19 اسفند 1395برچسب:, :: 1:38 قبل از ظهر ::  نويسنده : ali

چگونه با اعتماد به نفس حرف بزنیم؟

چگونه با اعتماد به نفس حرف بزنیم؟
اینکه چگونه با اعتماد به نفس حرف بزنیم، موضوع مورد بحث ما در این مطلب است. چه حرف زدن با چند تا از دوستان‌تان باشد، چه داوطلب شدن در کلاس برای اظهار نظر و چه صحبت کردن در یک مصاحبه، خیلی خوب است که همیشه افکار و عقایدتان را با دیگران به اشتراک بگذارید و یا حتی فقط حرف بزنید! پس این نوشته را بخوانید تا ببینید که چگونه می‌توانیم با اعتماد به نفس حرف بزنیم.

 


 

۱. نگران نباشید؛ واقعا چیزی وجود ندارد که هنگام صحبت کردن نگرانش باشید

چگونه با اعتماد به نفس حرف بزنیم

اینکه افکارتان را به زبان بیاورید تا دیگران هم بشنوند، اتفاق خوبی است. با حرف زدن در مورد افکارتان می‌توانید شهامت‌تان را بالا ببرید و بر کمرویی‌تان غلبه کنید. دیگران هم شما را از زاویه‌ای کاملا متفاوت و جدید خواهند دید. اگر همچنان نگران هستید و اضطراب دارید، این اصول سه‌گانه را به یاد داشته باشید:

  • ذهن آرام داشته باشید.
  • خونسرد باشید.
  • افکارتان را منسجم کنید.

این‌ کار فقط در حد حرف نباشد، بلکه به هر کدام‌شان واقعا فکر کنید. چشمان‌تان را ببندید و هر کلمه را آرام و شمرده تکرار کنید. وقتی هر کلمه را ادا می‌کنید، خودتان را در همان حالت تجسم کنید: آرام، خونسرد و با افکار منسجم.


 

۲. زبان بدن مناسبی داشته باشید

چگونه با اعتماد به نفس حرف بزنیم

یک ژست صحیح و جذاب این پیام را به دیگران ارسال می‌کند که به هیچ‌کس اجازه نمی‌دهید بر شما تسلط پیدا کند. اگر زبان بدن مناسبی نداشته باشید، ممکن است دیگران فکر کنند به راحتی می‌توانند روی شما نفوذ داشته باشند. برای اینکه علاقه و تسلط‌تان را نسبت به موضوع مورد صحبت‌تان نشان دهید، سعی کنید با استفاده از زبان بدنی مناسب، اعتماد به نفس‌تان را بیشتر کنید.


 

۳. خوب گوش بدهید بعد صحبت کنید

چگونه با اعتماد به نفس حرف بزنیم

اگر یک شنونده سرا پا گوش باشید، سوژه‌های بیشتری دست‌تان خواهد آمد که  درباره‌ی آنها حرف بزنید. وقتی ببینید اضافه کردن موضوعی به یک گفت‌وگو چقدر کار ساده‌ای است شگفت‌زده خواهید شد، اگر خوب به آن فکر کنید بدون تردید می‌توانید نظرتان را به خوبی بیان کنید. فقط یادتان باشد به مکالمات دیگران دزدکی گوش ندهید، اجازه دهید شما را به گفت‌وگویشان دعوت کنند یا شرکت در مکالمه را به زمان مناسبش موکول کنید.

۴. سر صحبت را باز کنید

اگر شروع یک گفت‌وگو برای‌تان سخت است، سر صحبت را با این جمله باز کنید: «حال شما چطور است؟» یا چیزهایی شبیه این. همچنین می‌توانید در مورد ماجرای جالب یا عجیبی که به تازگی روی داده است، نظرتان را بگویید. اگر دیدید طرف مقابل‌تان به ادامه‌ی گفت‌وگو تمایل دارد، شما هم ادامه دهید! هیچ‌چیزی ناراحت‌کننده‌تر از ماندن در سکوتی ناخوشایند نیست.


 

۵. اگر در کلاس هستید، در مورد چیزهایی که مربی یا استاد می‌گوید واقعا فکر کنید

چگونه با اعتماد به نفس حرف بزنیم

با این کار نه تنها درک بهتری از موضوعی که تدریس می‌شود خواهید داشت و تمرین‌ها را بهتر حل خواهید کرد، بلکه می‌توانید هر وقت لازم بود، سؤال‌های مناسبی بپرسید.

۶. در جمع دوستان‌تان صحبت کنید

خوب به حرف‌هایی که می‌زنند گوش دهید تا خوب بفهمید در مورد چه چیزی صحبت می‌کنند، آن وقت می‌دانید شما هم در مورد چه چیزی باید حرف بزنید و اظهار نظر کنید! سعی کنید درگیر بحث و گفت‌وگو شوید. اگر دیگران ببینند شما علاقه‌مندید، مشتاق می‌شوند که با شما حرف بزنند!


 

۷. به عنوان عضوی از گروه، نظرات‌تان را بیان کنید

چگونه با اعتماد به نفس حرف بزنیم

اگر قرار است در گروه‌تان تصمیمی گرفته شود، حتما شما هم عقیده‌تان را ابراز کنید. در یک گروه همه باید نظرشان را اعلام کنند، پس شما هم حرف بزنید. اگر به طور کلی کم حرف باشید یا قدرت اظهارنظر نداشته باشید، احتمالا به سختی می‌توانید در میان جمع اظهار نظر کنید. اما اگر بگذارید رئیس گروه یا سایر اعضا نظرتان را بدانند، همه به شما احترام خواهند گذاشت و برای عقیده‌تان احترام و ارزش قائل خواهند شد. اگر هم چنین کاری نکردند، که احتمالش بسیار کم است، بهتر است به گروه یا تیم دیگری بپیوندید. شما بخشی از گروه‌تان هستید و همه‌ی اعضا باید به کاری که گروه انجام می‌دهد احترام بگذارند. اگر قرار باشد برای بیان نظر یا رأی خود به شما بی‌احترامی شود، منصفانه نخواهد بود؛ در صورتی که دیدید این اتفاق در گروه‌تان روی می‌دهد، به مدیر گروه یا سایر اعضا بگویید که می‌خواهید شرایط برای همه یکسان و عادلانه باشد. فراموش نکنید که نظر شما اهمیت دارد و نباید نادیده گرفته شود.


 

۸. خودتان را باور داشته باشید

خودباوری داشته باشید و در جمع، حرف‌تان را بزنید. خجالتی نباشید، چون  خجالتی بودن فقط نگران و مضطرب‌تان خواهد کرد. به خودتان ایمان داشته باشید که توانش را دارید. اگر احساس خجالت یا دستپاچگی می‌کنید، طوری وانمود کنید که انگار جز شما شخص دیگری وجود ندارد! شاید با عقل جور در نیاید اما این کار را انجام دهید و به دیگران فکر نکنید. فقط کافیست قوی باشید، اگر از این بترسید که مبادا اتفاقی که در گذشته افتاده (مثلا مسخره‌تان کردند یا از گروه اخراج شدید) باز هم روی دهد، فقط اعتماد به نفس‌تان را تضعیف خواهید کرد. فراموش نکنید که شما شگفت‌انگیزید و اگر دیگران این را نمی‌بینند و درک نمی‌کنند، این مشکل خودشان است. اگر شما به آنها نشان دهید چه کسی هستید و چه توانمندی‌هایی دارید، آنها متوجه ایده‌های عالی و اشتیاق و نیت شما می‌شوند و درک‌تان می‌کنند.


 

۹. راه‌های افزایش اعتماد به نفس را تمرین کنید

چگونه با اعتماد به نفس حرف بزنیم

اعتماد به نفس داشته باشید اما نه خیلی زیاد! بعضی‌ها ممکن است فکر کنند شما سعی در خودنمایی یا سلطه‌گری دارید.



دو شنبه 25 بهمن 1395برچسب:, :: 3:52 بعد از ظهر ::  نويسنده : ali